Leen Bakker mogelijk voor de rechter om hoogslapers

Leen Bakker mogelijk voor de rechter om hoogslapers

Honderden klanten hebben zich bij een juridisch adviesbureau gemeld om het bed dat ze bij Leen Bakker hebben besteld alsnog geleverd te krijgen. Aliter Melius zegt donderdag in gesprek te gaan met advocaten van de woonwinkelketen.

Leen Bakker bood vorige week tijdelijk hoogslapers met hoge kortingen aan in zijn webshop. Zo zakte de prijs van een bed van 319 naar 24 euro. ‘Dit was een kennelijke vergissing vanuit onze kant; het was nooit onze bedoeling dit product voor zo’n extreem lage prijs aan te bieden’, verklaarde Leen Bakker richting gedupeerden, die als goedmaker veertig procent korting hebben gekregen op een willekeurige hoogslaper.

Aliter Melius stelt inmiddels meer dan duizend aanmeldingen voor deze zaak te hebben gekregen. Het bureau zegt te blijven proberen om met Leen Bakker tot een goede oplossing te komen. Als de retailer de bestellingen niet alsnog levert, dan wordt de kwestie voorgelegd aan de rechter.

In totaal zouden twee- tot drieduizend mensen een bestelling bij Leen Bakker hebben geplaatst. Adviseur Chizki Loonstein van Aliter Melius zei eerder tegenover RTL Nieuws dat consumenten niet konden weten dat het om een fout ging, omdat Leen Bakker vaker stunt met extreme kortingen. “Bovendien vermoed ik dat er sprake is van enige opzet bij Leen Bakker om klanten te lokken naar de website.”

Reacties 1


Freek Hilgerdenaar 4 aug, 12:02

Als de consumenten niet konden weten dat het om een fout ging ! Dan zijn het echte Hoog(geschoolde)Slapers. Ze hebben bij de rechter geen schijntje kans.

Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Altijd op de hoogte van de laatste trends in de retailsector.

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrieven van RetailTrends.

Er staan fouten in het formulier. Corrigeer je invoer en probeer het opnieuw.

Vul uw wachtwoord nogmaals in ter controle.

Je bent toegevoegd aan onze mailinglijst!