Flagshipstore voor VodafoneZiggo in Hoog Catharijne

Flagshipstore voor VodafoneZiggo in Hoog Catharijne

VodafoneZiggo vestigt zich met een nieuw hoofdkantoor en een flagshipstore in Hoog Catharijne. Het gefuseerde telecombedrijf krijgt in totaal de beschikking over zeventienduizend vierkante meter.

VodafoneZiggo gebruikt duizend vierkante meter voor een winkel met een ‘customer experience center’. Consumenten kunnen daar kennismaken met de producten en technologie van het concern. VodafoneZiggo heeft vooral voor Hoog Catharijne gekozen voor de grote bezoekersaantallen. “Jaarlijks lopen hier circa 26 miljoen mensen, dat zijn 26 miljoen connections met bestaande en potentiële klanten”, zegt ceo Jeroen Hoencamp.

Het kantoor en de winkel van VodafoneZiggo openen in oktober volgend jaar. Om dat mogelijk te maken verplaatst eigenaar Klépierre van Hoog Catharijne verplaatst zijn eigen hoofdkantoor naar een ander gedeelte van het winkelcentrum. Met de verhuur aan het fusiebedrijf heeft Klépierre negentig procent van de totale kantoorruimte in Hoog Catharijne inmiddels verhuurd.

Hoog Catharijne wordt momenteel grondig vernieuwd en uitgebreid. In april openden twee nieuwe gedeelten met winkels, van in totaal zestienduizend vierkante meter. Die uitbreiding leidde tot zes procent meer footfall. Eind volgend jaar volgt naar verwachting een nieuwe reeks winkels.
 

Reacties 0


Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Altijd op de hoogte van de laatste trends in de retailsector.

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrieven van RetailTrends.

Er staan fouten in het formulier. Corrigeer je invoer en probeer het opnieuw.

Vul uw wachtwoord nogmaals in ter controle.

Je bent toegevoegd aan onze mailinglijst!

Pushberichten ontvangen?

Blijf op de hoogte van het laatste retailnieuws!