Geen nieuwe gegadigden voor Eindhovense V&D

Geen nieuwe gegadigden voor Eindhovense V&D

Na het afhaken van Hudson’s Bay hebben zich geen nieuwe kandidaten gemeld voor het voormalige warenhuis van V&D in Eindhoven. De eigenaar van het pand laat nu andere scenario’s onderzoeken, zoals woningen op de bovenste verdiepingen. Dat schrijft het Eindhovens Dagblad.

Hudson’s Bay haakte na maandenlange onderhandelingen af voor het pand in de Eindhovense binnenstad. De huurprijs zou in combinatie met de noodzakelijke investeringen een te grote verplichting hebben gevormd.

Een woordvoerder van pandeigenaar Pensioenfonds Metaal & Techniek laat weten dat er geen interesse is onder retailers om het hele warenhuis te huren. “Dan moet je ook realistisch zijn en kijken naar andere mogelijkheden.” Een architect is in de arm genomen om verschillende scenario’s uit te werken.

Een optie is om de begane grond en eerste verdieping aan een retailer te verhuren of meerdere winkelpanden te vormen. Binnen een paar maanden moeten de mogelijkheden helder zijn, zodat eigenaar een keuze kan maken. “De vaart moet erin komen”, aldus de woordvoerder.

Reacties 0


Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Altijd op de hoogte van de laatste trends in de retailsector.

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrieven van RetailTrends.

Er staan fouten in het formulier. Corrigeer je invoer en probeer het opnieuw.

Vul uw wachtwoord nogmaals in ter controle.

Je bent toegevoegd aan onze mailinglijst!