Albert Heijn landelijk van start met bezorgbundel

Albert Heijn landelijk van start met bezorgbundel

Albert Heijn heeft het bezorgabonnement voor online boodschappen landelijk uitgerold. Dat betekent dat het gros van de Nederlandse consumenten hun bezorgkosten voor een vast bedrag kunnen afkopen.

De supermarktketen begon twee jaar terug al met een pilot onder enkele honderden klanten voor de zogenoemde AH Bezorgbundel. Daarbij betaalden klanten eenmalig 29 euro om hun boodschappen drie maanden lang thuisbezorgd te krijgen. Sinds afgelopen zomer is Albert Heijn gestart met de landelijke uitrol, laat een woordvoerder weten aan RetailNews.

Inmiddels is de bezorgbundel volgens haar beschikbaar voor het volledige verzorgingsgebied van AH.nl. Daarbij gaat het om 86 procent van alle consumenten in ons land.

De bezorgbundel wordt in verschillende varianten aangeboden. De goedkoopste bundel kost 27,50 euro en is drie maanden geldig tijdens de daldagen (dinsdag tot en met donderdag). De ‘onbeperkte’ variant kost 35 euro en is te gebruiken vanaf maandag twaalf uur ’s middags. Wie de bezorgkosten gelijk voor het hele jaar afkoopt, krijgt tien tot vijftien euro korting op het totaalbedrag.

Consumenten die van een bezorgbundel gebruik willen maken, moeten minimaal voor zeventig euro een bestelling plaatsen.

Reacties

Laatste nieuws

RetailTrends