HEMA opent nieuw vlaggenschip in Engeland

HEMA opent nieuw vlaggenschip in Engeland

HEMA opent woensdag zijn grootste winkel in het Verenigd Koninkrijk tot nu toe. De Nederlandse retailer vestigt zich aan Tottenham Court Road in Londen, waar het de beschikking krijgt over 350 vierkante meter.

HEMA telt na de opening in totaal vijf vestigingen in Londen en zeven in het Verenigd Koninkrijk. De nieuwe winkel geldt volgens internationaal directeur Richard Flint als vlaggenschip van HEMA in het land. De opening wordt verricht door de Nederlandse ambassadeur Simon Smit.

Internationale uitbreiding is een belangrijk onderdeel van de groeistrategie van HEMA. “We zien grote groeikansen in het Verenigd Koninkrijk en Londen in het bijzonder”, aldus Flint. De retailer mikt op de aanwezigheid van meerdere vestigingen per stad.

HEMA opende eerder deze maand al zijn elfde vestiging in Duitsland, waar de teller de komende drie jaar moet doorlopen naar zeventig tot honderd vestigingen. Ook voor Frankrijk en Spanje liggen flinke groeiplannen. HEMA werd dit najaar door eigenaar Lion Capital in de etalage gezet.

Reacties 0


Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Altijd op de hoogte van de laatste trends in de retailsector.

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrieven van RetailTrends.

Er staan fouten in het formulier. Corrigeer je invoer en probeer het opnieuw.

Vul uw wachtwoord nogmaals in ter controle.

Je bent toegevoegd aan onze mailinglijst!