Intertoys en MediaMarkt geplaagd door bezorgproblemen

Intertoys en MediaMarkt geplaagd door bezorgproblemen

Intertoys kampt met een grote leveringsachterstand van online bestelde sinterklaascadeaus. Ook is de klantenservice overbelast, schrijft het Algemeen Dagblad.

De klachten spelen al sinds half november. Bezorgingen zouden dagenlang op zich laten wachten, terwijl op telefoontjes en e-mails niet wordt gereageerd. Intertoys had te maken met grote drukte rond Black Friday en Cyber Monday, verklaart een woordvoerder van Blokker Holding. Dat was een groot succes, en nu met Sinterklaas zien we een echte piek in de online aankopen.” Wel wijst zij erop dat in de leveringsvoorwaarden staat aangegeven dat soms niet alles tegelijk geleverd wordt. “Als mensen meerdere producten bij ons kan het inderdaad langer duren.''

Ook MediaMarkt heeft te kampen met leveringsklachten. Door een ‘landelijke storing’ zijn rond Black Friday ruim elfhonderd meer PlayStation-bundels online verkocht dan het beschikbaar had. De website bleef voorraad tonen terwijl die er niet meer was, laat elektronicaketen weten aan Radar. De retailer bood daarop een alternatieve bundel, waar naar eigen zeggen zeshonderd klanten van gebruik hebben gemaakt. Met de rest wordt nog gezocht naar een oplossing. 

Reacties 2


ikke weet het 4 dec, 15:20

En maar roepen dat het aan Black Friday ligt.
Klopt gewoon weinig van, ze hebben nagenoeg geen handel meer in het magazijn.

Ook de consument moet begrijpen dat in deze drukke tijd leveringen van 24 uur NIET mogelijk zij, dit is geen nieuws, dit is al jaren zo.

Laat de mensen gewoon weer naar de winkel gaan, kwam op facebook onderstaand bericht tegen.

Vandaag in de winkel gekocht, is zeker op tijd geleverd .


Reinder Koornstra 5 dec, 12:15

Wat wás dat toch een handige en goedkope uitvinding, die consumenten die zelf naar de winkel kwamen om hun gekochte artikelen naar de eigen woning te transporteren. Wat zúllen er vanavond weer teleurstellingen zijn over die prachtige cadeautjes die er helaas niet zijn!

Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Altijd op de hoogte van de laatste trends in de retailsector.

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrieven van RetailTrends.

Er staan fouten in het formulier. Corrigeer je invoer en probeer het opnieuw.

Vul uw wachtwoord nogmaals in ter controle.

Je bent toegevoegd aan onze mailinglijst!