Kahn treedt over drie jaar af

Roland Kahn stopt op 1 januari 2021 als directievoorzitter van Coolinvestments. Zijn twee zoons nemen het modebedrijf de komende jaren stapsgewijs over, zegt hij tegen RTL Z.

De tweelingzoons van Kahn hebben volgens hem ‘hun sporen verdiend’. Joshua stapte tien jaar geleden in het bedrijf van zijn vader en is nu inkoopmanager bij America Today. Zijn broer Jonathan deed eerst ervaring op bij onder meer KPMG en ING, om in 2015 in te stappen bij Coolinvestment.s Daar was hij eerst cfo bij Sapph Distribution en sinds anderhalf jaar finance manager bij America Today.

Kahn ziet voor zichzelf een adviserende rol als ‘consigliere’ weggelegd, zo zei hij vorige week al in De Telegraaf. "Een rol waarin ik mijn kennis zo veel mogelijk wil delen met andere mensen.” Verder zegt hij meer te willen reizen om tegelijkertijd inspiratie op te doen voor nieuwe ondernemingen. 

Kahn vertelde anderhalf jaar geleden al in RetailTrends ‘nog drie tot vijf jaar heel hard te werken’, alvorens het bedrijf aan zijn zoons over te doen. De Coolcat-oprichter blijft wel samen met Ronald van Zetten werken aan V&D Concepthouse. 

Reacties 0


Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

RetailTrends


Altijd op de hoogte van de laatste trends in de retailsector.

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrieven van RetailTrends.

Je bent toegevoegd aan onze mailinglijst!