Nieuwe eigenaar Zoef.com maakt zich bekend

Nieuwe eigenaar Zoef.com maakt zich bekend

Online Rental bv is de nieuwe eigenaar van huurplatform Zoef.com. Het bedrijf wordt geleid door Gerben van Leeuwen, die tevens directeur is van serviceprovider Amsio.

Zoef.com ging eind vorig jaar op de fles. Vorige maand werd al bekend dat het platform voor 32 duizend euro een tweede leven heeft gekregen. “We weten dat er in de verhuurmarkt een plek is voor een platform als Zoef”, reageert Van Leeuwen.

De nieuwe eigenaar zegt gesproken te hebben met een groot aantal partners, die blij zijn dat Zoef.com in de lucht blijft. “Indien een leverancier nog geld tegoed had van het oude Zoef, dan zullen wij dat als blijk van goede wil compenseren”, stelt hij.

Voor klanten verandert er volgens Van Leeuwen niets. Ze kunnen nog steeds via Zoef.com artikelen huren op het gebied van party, video, audio en kleding. De website is sinds het faillissement altijd online gebleven.

Zoef.com zag zijn verliezen de afgelopen jaren steeds verder oplopen. Aandeelhouders weigerden een nieuwe kapitaalinjectie te doen, waardoor er een liquiditeitstekort ontstond.

RetailTrends