Op=Op neemt ook winkels van Marskramer over

Op=Op neemt ook winkels van Marskramer over

Op=Op Voordeelshop neemt meerdere vestigingen van Marskramer over. Daarbij gaat het om minstens twaalf winkels, laat marketingmanager Julia Dongstra weten aan RetailNews.

De eerste winkel is afgelopen week al omgebouwd en geopend in Doetinchem. De rest volgt in de komende weken. Hoeveel winkels van Marskramer er uiteindelijk worden overgenomen, kan Dongstra niet zeggen. "Dat hangt onder meer af van de gesprekken met de verhuurder." Ook kan Op=Op er volgens haar nog voor kiezen om een aantal locaties af te stoten.

Blokker Holding maakte vorig jaar bekend te stoppen met de eigen winkels van Marskramer, dat alleen als franchiseformule wordt voortgezet. Het winkelconcern beschikte destijds over honderd filialen, terwijl franchisenemers 42 vestigingen in handen hadden. Op=Op Voordeelshop nam eerder al tientallen vestigingen van de winkelformule Blokker over.

De discounter heeft inmiddels 149 winkels in Nederland en ziet kansen om door te groeien tot 350 filialen. Afgelopen december ging nog een winkel open op Curaçao, waarmee de teller op de Antillen op vier vestigingen uitkwam.

Reacties 0


Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Altijd op de hoogte van de laatste trends in de retailsector.

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrieven van RetailTrends.

Er staan fouten in het formulier. Corrigeer je invoer en probeer het opnieuw.

Vul uw wachtwoord nogmaals in ter controle.

Je bent toegevoegd aan onze mailinglijst!