Supplychain: Zo werkt de bezorgdrone van Airbus

Supplychain: Zo werkt de bezorgdrone van Airbus

Dat bedrijven als Amazon en Domino's in dronebezorging geloven en investeren, is bekend. Zij hebben natuurlijk ervaring met het afleveren van producten, maar minder met vliegen. Daar weet Airbus weer alles van, dus waarom zou de vliegtuigbouwer niet ook een poging wagen met een eigen variant te komen? Onder de naam Project Skyways heeft het bedrijf een geautomatiseerde bezorgdrone ontwikkeld. Deze video laat de eerste geslaagde testbezorging op de campus van de universiteit van Singapore zien.

RetailTrends besteedt deze week elke dag aandacht aan de supplychain. Het maartnummer van RetailTrends bevat een special rond dit thema, met onder meer aandacht voor de wildgroei aan bezorgdiensten en een supplychain zonder geheimen dankzij blockhain. Ook lees je hoe het Tsjechische MIWA denkt een verpakkingsvrije keten te kunnen realiseren. Klik hier om het magazine digitaal te lezen. Nog geen member? Klik hier.


e-Delivery Event
RetailTrends Media organiseert samen met OGZ op 28 maart het e-Delivery Event in Utrecht. Onder meer bol.com, Coolblue, Domino’s en Zalando vertellen hun logistieke verhaal. Klik hier voor meer informatie en aanmelden.

Reacties 0


Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Altijd op de hoogte van de laatste trends in de retailsector.

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrieven van RetailTrends.

Er staan fouten in het formulier. Corrigeer je invoer en probeer het opnieuw.

Vul uw wachtwoord nogmaals in ter controle.

Je bent toegevoegd aan onze mailinglijst!

Dit artikel krijg je cadeau. Lees alles van RetailTrends voor slechts € 10,- (eerste maand).

Word member Of log in

Pushberichten ontvangen?

Blijf op de hoogte van het laatste retailnieuws!