Albert Heijn maakt persoonlijke bonus zichtbaar op handscanner

Albert Heijn maakt persoonlijke bonus zichtbaar op handscanner

Eigenaren van een Albert Heijn-bonuskaart kunnen voortaan hun persoonlijke aanbiedingen ook op de handscanner zien. Een pilot daarmee loopt in eerste instantie in twee XL-filialen van de supermarktketen.

De persoonlijke bonusaanbiedingen werden tot nu toe alleen in de Appie-app en een persoonlijke bonusmail getoond. Door die ook toe te voegen aan de handscanner in de winkel, wil Albert Heijn het boodschappen doen makkelijker maken. Doordat klanten niet alleen de landelijke aanbiedingen maar ook hun persoonlijke bonus zien, hoeven ze tijdens het winkelen geen korting mis te lopen.

De nieuwe functionaliteit wordt getest in XL-winkels in Utrecht en Delft. Klanten die een van deze twee vestigingen via hun profiel hebben ingesteld als voorkeurswinkel, kunnen meedoen met de proef. Over enkele weken krijgen ook andere zelfscanwinkels de nieuwe functionaliteit op de handscanners.

Albert Heijn maakte vorig jaar al bekend scan&go-kassa’s toe te voegen aan alle 250 winkels waar een zelfscanner wordt gebruikt. Daarnaast worden de AH to go-winkels de komende tijd stapsgewijs voorzien van kassaloze technologie.

Reacties 2


Lyda Maria Rabbinge-Jansen 14 nov, 19:53

IN week 46 heb ik geen persoonlijke bonus via mijn mailadres ontvangen. Ik maak er wekelijks gebruik van, wil graag weten wat de persoonlijke aanbieding van deze week is. bonuskrtnummer 621099990492


Ingeborg Breuers 18 mrt, 15:16

ik vorige week niet en deze week ook nog niet?

Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Altijd op de hoogte van de laatste trends in de retailsector.

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrieven van RetailTrends.

Er staan fouten in het formulier. Corrigeer je invoer en probeer het opnieuw.

Vul uw wachtwoord nogmaals in ter controle.

Je bent toegevoegd aan onze mailinglijst!