Albert Heijn neemt maaltijdbox op de schop

Albert Heijn neemt maaltijdbox op de schop

Albert Heijn voert flink wat wijzigingen door bij de maaltijdboxen van de Allerhande Box. Klanten krijgen meer keuze en maaltijden worden niet meer in een doos, maar in een zak aangeboden.

Vanaf woensdag kunnen klanten elke week uit acht verschillende gerechten kiezen, waaronder drie vegetarische opties. Daarbij kunnen ze zelf bepalen hoeveel gerechten ze willen en of ze voor twee of vier personen aan ingrediënten willen. Ook is het mogelijk om de maaltijden los te bestellen.

De supermarktketen biedt zijn klanten naar eigen zeggen meer gemak door een grote diversiteit aan gerechten met verse ingrediënten te bieden. “En als je even een week geen Allerhande Box wilt bestellen, je zit nergens aan vast”, aldus commercieel directeur Marit van Egmond. De Allerhande Box wordt vanaf drie gerechten per week gratis thuisbezorgd, of als die in combinatie met andere boodschappen wordt besteld.

De Allerhande Box werd in de zomer van 2015 geïntroduceerd om in te haken op de groeiende populariteit van maaltijdboxen. Spelers als HelloFresh en Marley Spoon zijn al langer in ons land actief.

Reacties

Laatste nieuws

RetailTrends