Rituals van start aan de Amerikaanse westkust

Rituals van start aan de Amerikaanse westkust

Rituals opent deze week zijn eerste winkel in het westen van de Verenigde Staten. De Nederlandse cosmeticaketen gaat vrijdag van start in San Diego.

De eerste winkel aan de Amerikaanse westkust komt in het winkelcentrum Westfield UTC, meldt president Marjolein Westerbeek van Rituals USA. De retailer vestigt zich er op de begane grond naast warenhuisketen Nordstrom.

Topman Raymond Cloosterman vertelde begin dit jaar al de eerste winkels aan de westkust dit voorjaar geopend zouden worden. Hij wil zeker tien vestigingen in Californië openen. “We spannen ons dit jaar nadrukkelijk in om een voetafdruk te creëren in de Verenigde Staten”, aldus Cloosterman.

Rituals heeft momenteel al elf vestigingen in de omgeving van New York, waar het merk vooral in winkelstraten is te vinden. In Californië komen de filialen voornamelijk in winkelcentra van vastgoedeigenaar Westfield. Hoeveel winkels Rituals in de Verenigde Staten wil openen, vertelt Cloosterman niet. Bronnen van vakblad Women’s Wear Daily spreken over minstens honderd filialen in de komende vijf jaar.

Reacties 0


Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Altijd op de hoogte van de laatste trends in de retailsector.

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrieven van RetailTrends.

Er staan fouten in het formulier. Corrigeer je invoer en probeer het opnieuw.

Vul uw wachtwoord nogmaals in ter controle.

Je bent toegevoegd aan onze mailinglijst!