Michiel Muller en Flinders in de prijzen

Michiel Muller is verkozen tot de innovatiefste e-commerceprofessional van Nederland. De medeoprichter van Picnic won de verkiezing met nipte voorsprong op Coolblue-topman Pieter Zwart.

Muller kreeg in totaal 37,5 procent van de stemmen, die via Emerce werden uitgebracht. Zwart, die de voorgaande twee jaar nog werd verkozen tot meest innovatieve e-commerceprofessional, bleef steken op 37,2 procent van de stemmen. 

In de nieuwste lijst, die tijdens het event E-commerce Live! Is bekendgemaakt, staat Raymond Klompsma van Sprs.me met 13,6 procent van de stemmen op de derde plek. In de top tien staan verder de oprichters van onder meer Takeaway.com, Moyee Coffee, Otrium en Bundles.

Logistieke Webshop van het Jaar
Flinders heeft verder de award voor Logistieke Webshop van het Jaar 2018 in ontvangst mogen nemen. De woonretailer is de zesde winnaar van de award en is de opvolger van Omoda, die de prijs vorig jaar in de wacht sleepte.

Flinders maakt van het 'logistieke proces echt een USP in haar propositie', stelt juryvoorzitter Egbert Guis. Dat heeft er volgens hem voor gezorgd dat de retailer de laatste jaren ‘een behoorlijke groei’ heeft doorgemaakt.

Reacties 0


Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

RetailTrends


Altijd op de hoogte van de laatste trends in de retailsector.

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrieven van RetailTrends.

Je bent toegevoegd aan onze mailinglijst!