MS Mode opent flagshipstore volgens nieuw concept

MS Mode opent flagshipstore volgens nieuw concept

MS Mode heropent zaterdag haar winkel in Almere als flagshipstore. De winkel van 228 vierkante meter laat volgens de modeketen ‘goed zien welke koers MS Mode vaart’.

De winkel in Almere bevindt zich in de Stationsstraat en is uitgerust met een nieuw winkelconcept, waar beleving centraal staat. Zo is er veel ruimte voor inspiratie, zegt topman Peter van Kampen. Er staan volgens hem veel mannequins en nieuwe meubels en de wandpresentatie laten zien hoe outfits samengesteld kunnen worden. “Het gebruik van natuurlijke materialen geeft de winkel een warme, fijne uitstraling”, stelt hij.

In de flagshipstore is verder veel aandacht voor jeans, terwijl ook nieuwe merken en sublabels worden geïntroduceerd. Zo is het nieuwe curvy fashionmerk Some er verkrijgbaar, evenals het in de zomer geïntroduceerde label FSTVL. MS Mode lanceert volgende maand ook het label Magic Simplicity.

De winkel heeft een flexibele opzet, zodat MS Mode snel kan inspelen op trends en behoeften. Door continu de presentatie aan te passen en steeds nieuwe collecties te laten zien, wil MS Mode haar klanten bljiven verrassen. “Wie vandaag binnenwandelt, ziet weer andere combinaties dan een week eerder”, aldus Van Kampen.

De topman liet onlangs tegenover RetailTrends al weten de basiskenmerken van MS Mode – zoals ruime paskamers en airconditioning – aan te vullen met een flexibele schil. De modeketen van Roland Kahn heeft momenteel ruim 220 winkels in Europa.

Reacties 0


Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Altijd op de hoogte van de laatste trends in de retailsector.

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrieven van RetailTrends.

Er staan fouten in het formulier. Corrigeer je invoer en probeer het opnieuw.

Vul uw wachtwoord nogmaals in ter controle.

Je bent toegevoegd aan onze mailinglijst!

Pushberichten ontvangen?

Blijf op de hoogte van het laatste retailnieuws!