Hamburgers van De Vegetarische Slager te koop bij Smullers

De Vegetarische Slager gaat samenwerken met fastfoodketen Smullers. Vanaf deze week is het mogelijk de vegetarische burger uit de automatieken te halen.

Het is voor het eerst dat een product van De Vegetarische Slager bij een fastfoodrestaurant te verkrijgen is. De mc2 burger, zoals de burger heet, is verkrijgbaar bij alle dertig Smullers-verkooppunten op NS-stations.

“Tien jaar geleden kreeg je als vegetariër, als je geluk had, in een fastfoodrestaurant een gepaneerde groenteschrijf op een broodje”, aldus marketeer Roger Bloem van Smullers. "Dankzij De Vegetarische Slager is er de afgelopen jaren zo veel gebeurd qua ontwikkeling en innovatie, dat we nu een burger kunnen introduceren die amper te onderscheiden is van onze huidige hamburger."

Oprichter Jaap Korteweg vertelde tijdens het Retail & Brands Festival al dat een samenwerking ophanden was, maar nog niet om welke burgerketen het ging. De producten van het merk liggen inmiddels bij de meeste supermarktketens en werden onlangs ook door Picnic in het assortiment opgenomen. De vleesvervangers zijn verkrijgbaar bij ruim vierduizend verkooppunten in vijftien landen.

Reacties 0


Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

RetailTrends


Altijd op de hoogte van de laatste trends in de retailsector.

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrieven van RetailTrends.

Je bent toegevoegd aan onze mailinglijst!