Ace & Tate opent ook in Breda en Groningen

Ace & Tate opent binnenkort de tiende en elfde winkel in eigen land. Het Nederlandse brillenmerk vestigt zich in Breda en Groningen.

De winkel in Breda komt aan de Veemarktstraat, op de plek waar eerder Mikaa Kadoshop was gevestigd. De winkeloppervlakte bedraagt zo’n 140 vierkante meter.

In Groningen huurt Ace & Tate winkelruimte aan de Brugstraat. De retailer heeft een huurcontract voor vijf jaar getekend en krijgt er de beschikking over 172 vierkante meter. Wanneer de winkels opengaan, is nog niet bekend.

Ace & Tate liet onlangs al aan RetailTrends weten ook nog een winkel in Haarlem te openen, terwijl er naar locaties in andere steden wordt gezocht. Behalve in eigen land is de retailer ook fysiek actief in België, Duitsland, Denemarken, Zweden, het Verenigd Koninkrijk en Oostenrijk. Buiten Nederland mikt Ace & Tate vooral op grote steden, met Duitsland en het Verenigd Koninkrijk als focuslanden. In totaal beschikt Ace & Tate over ruim dertig winkels in Europa.


RetailRegister
Op zoek naar een winkellocatie? Retailers kunnen in het RetailRegister kosteloos aan vastgoedbezitters laten weten waar ze een winkel willen openen. Klik hier voor het RetailRegister.

Reacties 0


Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

RetailTrends


Altijd op de hoogte van de laatste trends in de retailsector.

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrieven van RetailTrends.

Je bent toegevoegd aan onze mailinglijst!