Action is nu ook de beste retailer van het jaar

Action is nu ook de beste retailer van het jaar

Action is donderdag uitgeroepen tot Retailer of the Year 2018-2019. De winkelketen is de opvolger van bol.com, dat vorig jaar de eerste winnaar van de overall-prijs was. Action is ook voor het vijfde jaar gekozen tot beste winkelketen van ons land. 

Bol.com is ook zijn status als beste webshop van ons land kwijt. 123inkt.nl werd tijdens het Retailer of the Year-gala verkozen tot winnaar van de Webshop Awards. 

De vakprijs voor Beste Retail Executive ging naar cfo Erwin Bziuk van Lidl. Daarmee liet hij vier genomineerden achter zich: Gert van Doorn (Primera), Pieter Saman (Bever), Wilma Veldman (Zeeman) en Pieter Zwart (Coolblue). Verder won Picnic de award voor het beste retail managementteam. Behalve de boodschappenbezorger waren ook Decathlon, La Place, Lush en Scotch & Soda in de race.

De winnaars van de twee vakprijzen zijn vastgesteld via stemmen van vakgenoten. In totaal kwamen er ruim 1.200 beoordelingen binnen. Vorig jaar werden de awards uitgereikt aan Philip Mountford van Hunkemöller en het managementteam van Rituals.

Vorige maand werd de Retail Sustainability Award al gewonnen door Lidl, terwijl ThePhoneLab werd verkozen tot beste nieuwkomer. Ook werden destijds in totaal 53 categoriewinnaars bekendgemaakt. De jaarlijkse verkiezing is een initiatief van Q&A in samenwerking met ABN AMRO.

Reacties 0


Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Altijd op de hoogte van de laatste trends in de retailsector.

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrieven van RetailTrends.

Er staan fouten in het formulier. Corrigeer je invoer en probeer het opnieuw.

Vul uw wachtwoord nogmaals in ter controle.

Je bent toegevoegd aan onze mailinglijst!