Blokker-winkels krijgen voor even een brievenbus

Blokker-winkels krijgen voor even een brievenbus

Blokker heeft zijn assortiment in aanloop naar Kerst uitgebreid met een speciale productlijn en kerstzegels. De winkelketen is daarvoor een samenwerking aangegaan met kinderboekenillustrator Thé Tjong-Khing en Sandd.

Tjong-Khing, drievoudig Gouden Penseel-winnaar, heeft voor Blokker een productlijn geïllustreerd. Daarbij gaat het om schaaltjes, glazen, bekers, kussentjes, opbergblikken en kerstballen. De exclusieve lijn bestaat uit ruim 25 producten.

Ook de kerstzegels die bij Blokker te koop zijn – goedkoper dan de reguliere kerstzegels – zijn door Tjong-Khing geïllustreerd. Sandd doneert per verkocht vel 25 cent aan Pink Ribbon. De winkels van Blokker worden speciaal voor deze actie uitgerust met een brievenbus, zodat kerstkaarten direct gepost kunnen worden.

Blokker is bezig zijn winkels ‘gezelliger en voller’ te maken, vertelde ceo Ludo Bijvoet onlangs. De retailer gaat weer terug van zes- naar achtduizend artikelen in het assortiment. Zo is eind september begonnen met de verkoop van babyartikelen. Blokker werkt onder meer samen met mediabedrijf Sanoma voor de distributie van de Zwanger- en Babyboxen. 

Reacties 1


j de best 11 jan, 11:57

jammer dat de kaarten pas rond 10 januari op de mat valt

Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Altijd op de hoogte van de laatste trends in de retailsector.

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrieven van RetailTrends.

Er staan fouten in het formulier. Corrigeer je invoer en probeer het opnieuw.

Vul uw wachtwoord nogmaals in ter controle.

Je bent toegevoegd aan onze mailinglijst!