Opnieuw vertraging voor outletcentrum Halfweg

Opnieuw vertraging voor outletcentrum Halfweg

Amsterdam The Style Outlets opent zijn deuren in de herfst van 2020. Daarmee is de opening van het outletcentrum in Halfweg opnieuw met een jaar uitgesteld.

Momenteel worden de voorbereidingen op en rond het bouwterrein afgerond, laat ontwikkelaar Neinver weten. Zo wordt de toegang tot het terrein vrij gemaakt en tijdelijke wegen aangelegd, in de hoop snel met de bouw te kunnen starten. The Style Outlets moet straks ruimte bieden aan 115 winkels op negentienduizend vierkante meter. Het outletcentrum verwacht de profiteren van de gunstige ligging ten opzichte van Amsterdam, Haarlem en Schiphol.

Het oorspronkelijke plan was om The Style Outlets vorig jaar al te openen. Door bezwaren tegen de bouwvergunning liep het project eerder al vertraging op tot 2019. Directeur Sebastian Sommer van Neinver zei eerder vanaf de start van de bouw twintig maanden nodig te hebben tot aan de opening.

De outlet in Halfweg wordt de vierde in ons land. Outletcentra zijn er al in Roosendaal, Roermond en Lelystad. In 2021 staat de opening van een outlet in Zevenaar, terwijl een streep ging door plannen voor centra in Assen en Zoetermeer. 
 

Reacties 2


Peter Jansen 19 nov, 13:21

Koopziek Nederland moet natuurlijk wel wat te doen hebben op de zondag of met Pasen, Pinksteren, Kerstdagen...
Zorgen ze er wel voor dat er voldoende brede snelwegen worden aangelegd, anders is het nog onbereikbaar.

En natuurlijk niet te vergeten een paar geldpakhuizen van Dagobert Duck.

Wat een zieligheid eigenlijk.


Bert Ysfogel 19 nov, 14:56

De (kleding) winkels hebben het nog niet moeilijk genoeg. De ontwikkelaars van outletcentra en andere belanghebbende zien dit anders, want ze mikken op een " andere doelgroep".

Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Altijd op de hoogte van de laatste trends in de retailsector.

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrieven van RetailTrends.

Er staan fouten in het formulier. Corrigeer je invoer en probeer het opnieuw.

Vul uw wachtwoord nogmaals in ter controle.

Je bent toegevoegd aan onze mailinglijst!