The Wall is met diverse partijen in gesprek voor een vestiging in het Utrechtse winkelcentrum. Een deel bevindt zich al in een vergevorderd stadium, zegt een woordvoerder tegenover RetailTrends. “We nemen de tijd om een juiste afweging te maken.”

The Wall kwam ruim een maand geleden in andere handen. Built to Build en Urban Interest hebben de rode geluidswal langs de A2 voor 49 miljoen euro overgenomen van Propertize. 

Dit jaar is al voor achttienduizend vierkante meter verhuurd aan nieuwe namen. Zo opende Decathlon vorige week een nieuw filiaal in The Wall en staat de opening van Amac voor volgende week gepland. “Het is de aftrap van het nieuwe elan van The Wall. Een nieuw begin”, aldus commercieel directeur Krijn Taconis van Urban Interest.

Van de 62 duizend vierkante meter staat nog zo’n 25 duizend leeg. De nieuwe eigenaren zoeken de juiste mix tussen leisure, horeca, vergaderaccommodatie en retail. “We gaan voor de toppartijen in deze segmenten”, aldus de woordvoerder. Hoe de visie van de twee beleggers voor The Wall eruit ziet, kan ze nog niet zeggen. “Die is nog volop in ontwikkeling.”

Lees op RetailTrends meer over The Wall, dat sinds de opening in 2009 bekend staat om de grootschalige leegstand. 


RetailRegister
Op zoek naar een winkellocatie? Retailers kunnen in het RetailRegister kosteloos aan vastgoedbezitters laten weten waar ze een winkel willen openen. Klik hier voor het RetailRegister.