Foodhallen opent derde locatie in Den Haag

Foodhallen opent derde locatie in Den Haag

Na Amsterdam en Rotterdam wordt er eind dit jaar in Den Haag een derde locatie van de Foodhallen geopend. In winkelhof De Haagse Bluf opent de indoor foodmarket zijn deuren met twaalf foodstands en twee bars.

Bedenker en mede-eigenaar Chong Chu was vijf jaar terug de eerste die in Nederland een foodhal opende. Volgens hem werken Foodhallen alleen in grote steden en hij gaf al eerder aan het concept van de Amsterdamse Foodhallen hier naartoe te brengen. Chu zoekt voor nieuwe locaties naar historische panden en vond deze in De Haagse Bluf. “Ook hier krijgen we de kans om een nieuwe invulling te geven aan een ‘vergeten’ pand.”

Net als de andere locaties krijgt ook de Haagse locatie zijn eigen ‘local touch’. “Foodhallen moet in Den Haag meer dan ooit voor en van de locals zijn”, vertelt Chu. Twaalf lokale ondernemers zullen de stands vullen met hun etenswaren. Het gaat om elf vaste concepten en de gebruikelijke pop-up stand. Qua aanbod staat Den Haag een menu te wachten van bekende gerechten die zich 'vooral in hun kwaliteit onderscheiden', zo klinkt het. 

Reacties 1


Peter Jansen 22 jan, 20:28

weer een eetschuur er bij

een verrijking voor Nederland?

Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Altijd op de hoogte van de laatste trends in de retailsector.

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrieven van RetailTrends.

Er staan fouten in het formulier. Corrigeer je invoer en probeer het opnieuw.

Vul uw wachtwoord nogmaals in ter controle.

Je bent toegevoegd aan onze mailinglijst!