Notice: Undefined index: company_imageid in /var/app/current/inc/core/Users.class.php on line 3351 Wouter Kolk draagt leiding Albert Heijn over - RetailNews

Wouter Kolk draagt leiding Albert Heijn over

Wouter Kolk draagt leiding Albert Heijn over

Marit van Egmond is vanaf volgende maand de nieuwe ceo van Albert Heijn. Ze volgt Wouter Kolk op, die zich volledig gaat concentreren op zijn taken als topman van Ahold Delhaize Europa en Indonesië.

Van Egmond is nu nog commercieel directeur. Ze is al ruim twintig jaar werkzaam bij het supermarktconcern, waar ze begon als management trainee. Later vervulde ze diverse commerciële, operationele en managementfuncties, waaronder die van ceo van Gall & Gall.

Van Egmond blijft als ceo van Albert Heijn aan Kolk rapporteren. Hij zegt blij te zijn dat Van Egmond de leiding bij Albert Heijn overneemt. “Ze heeft een enorme kennis van foodretail. Ze heeft succesvolle teams geleid, veel innovaties gerealiseerd in snel veranderende omgevingen en een uitgebreid netwerk opgebouwd van partners en leveranciers”, stelt Kolk.

Kolk heeft bij Ahold Delhaize de verantwoordelijk over acht landen. Hij richt zich daarnaast op het beter benutten van digitalisering, e-commerce en synergiekansen binnen het bedrijf. Daarbij krijgt hij ondersteuning van een klein team, dat momenteel wordt samengesteld.

Reacties

NIEUWS ...... HEMA gaat a.s. maandag bekend maken dat er 2 grote ontslag rondes op de het hoofdkantoor gaan komen evenals in de winkels.
Private Equity - Engels of nu Nederlands heeft maar 1 doel .....De opbrengsten verhogen en zal nooit de belangrijkste asset van je bedrijf ( people) voorop stellen. Het zou in NL verboden moeten worden dat deze bedrijven wederom de medewerkers kunnen raken in de 1e 5 jaar na overname.... Maandag as. zullen er wederom honderden gezinnen worden geraakt.. Blijft Tjeerd Jegen selfies maken op Instagram en is onze Nederlandse boekhoorn exact uit hetzelfde hout gesneden als andere private Equity wolven. Maandagmiddag zal meer volgen...... Let op de berichten.

Geplaatst door Willem Jansen op 23 januari 2019 om 13:46

en is dus bijna 3 jaar nadat V&D de deuren sloot..

zag vanweek de vestiging van ze in Zeist
staat nog steeds leeg, ja verkoop van 4e hand meubelen op de begane grond.

toekomst pand: sloop dus, het pand is 50 jaar oud en dan zit de levensduur erop

erg dat het zo moet aflopen.

en de HEMA in Zeist is niet veel beter als het winkelapparaat erom heen in het centrum van Zeist.

Geplaatst door Peter Jansen op 23 januari 2019 om 21:26

Zeist als winkelgebied is een groot drama. Gaat nooit meer goedkomen. Oorzaak onder ander verkeerde aanpak winkelgebied.

Geplaatst door W. Stoeltie op 23 januari 2019 om 22:20

Laatste nieuws

RetailTrends