Albert Heijn zet maaltijdautomaat in reguliere winkel

Albert Heijn zet maaltijdautomaat in reguliere winkel

Albert Heijn heeft een winkel in Amsterdam-Zuid voorzien van een maaltijdautomaat waar consumenten ontbijt, lunch of diner uit kunnen halen. De gekoelde automaat is 24 uur per dag en zeven dagen per week beschikbaar. 

De maaltijdautomaat is te vinden in het filiaal op de Amsterdamse Mahlerlaan en is onderdeel van een testfase. De bedoeling is dat de komende jaren meer van dit soort automaten geplaatst worden, onder meer bij ziekenhuizen, zorginstellingen en bedrijven. Albert Heijn wil zo 24 uur per dag tegemoetkomen aan consumenten die willen eten of drinken, zonder dat het ongezond is.

Het assortiment in de automaat bestaat onder meer uit broodjes, maaltijdsalades, fruitsapjes en kant-en-klaarmaaltijden. Klanten kunnen met hun pinpas snel een product uit de machine halen en eventueel opwarmen in de magnetron.  

Albert Heijn is vorig jaar al verschillende proeven gestart met een vergelijkbare maaltijdmuur. Die kwam eerst op het hoofdkantoor van Ahold Delhaize in Zaandam en later bij het Amsterdamse OLVG-ziekenhuis. 

Reacties

Ik zou liever zien dat eerst de winkel op orde is bonus nooit met kaartjes van veel dingen niet dag over tijd soms drie dagen slordige vlees vleeswaren. En echt er wonen hier mensen en steeds meer

Geplaatst door Georgina Johnnandringa@gmail.com op 31 januari 2019 om 10:37

Madainn mhath !
.
Ik zou willen dat er een kassa zou zijn bij AH waar NIET wordt gevraagd om zegeltjes , bonuskaarten en dergelijke onzin !!
Gewoon afrekenen en wegwezen .

Geplaatst door anne slik op 31 januari 2019 om 16:39

Anne Slik heeft gelijk. Die gruwelijke ervaringen bij de Nederlandse kassa hoeven de geluksvogels in een Syrisch vluchtelingenkamp niet mee te maken.

Geplaatst door Bert Ysfogel op 1 februari 2019 om 10:52

Laatste nieuws

RetailTrends