Heesen over ongelukkig media-optreden: 'Veel van geleerd'

Rob Heesen heeft voor het eerst gereageerd op zijn ‘ongelukkige media-optreden’ over de reorganisatie bij Blokker. “Vooropgesteld, dat had ik natuurlijk anders moeten doen”, zegt de huidige topman van AH to go in een post op LinkedIn.

Heesen ontweek twee jaar terug als algemeen directeur van Blokker kritische vragen over de verliezen en ontslagen. Een video over zijn vraaggesprek met de NOS, waarin hij meerdere malen een ‘radicaal ingrijpende transformatie op alle fronten’ aankondigt, ging viraal en zorgde voor veel kritiek en hilariteit op social media.

Heesen zegt veel van het voorval te hebben geleerd. “Ook van de impact die één video kan hebben. Niet alleen op mij, ook op mijn gezin. Eerlijk gezegd heeft me dat best geraakt.”

In de zomer van 2017 vertrok Heesen bij Blokker. De afgelopen periode is hij naar eigen zeggen een beetje in de luwte gebleven. “Ik heb veel dingen gedaan die ik altijd al wilde doen en waar ik veel van heb geleerd”, laat hij weten. Zo heeft hij in China lesgegeven aan directeuren van zowel retailers als fabrikanten, startups geadviseerd en ondernemers en bedrijven begeleid.

Heesen werkt inmiddels een maand bij AH to go, waar hij onder meer invulling moet geven aan de innovatie tap to go en een proef met Thuisbezorgd.nl. Daarnaast staan er veel nieuwe initiatieven op de planning, waar hij de komende maanden meer over bekend zal maken. “En laat die interviews over een tijdje maar komen”, besluit hij.

Reacties 0


Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

RetailTrends


Altijd op de hoogte van de laatste trends in de retailsector.

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrieven van RetailTrends.

Je bent toegevoegd aan onze mailinglijst!