Daka vult drieduizend vierkante meter in The Wall

Sportwinkelketen Daka vestigt zich komend najaar in The Wall. De van oorsprong Rotterdamse formule vult drieduizend vierkante meter in het Utrechtse winkelcentrum langs de A2.

Het wordt voor Daka de vijftiende winkel in ons land. Het bedrijf heeft de wens om ‘voor alle bewoners van Nederland bereikbaar te zijn’, zegt managing partner Jan-Peter Dankaart. Uiteindelijk wil Daka in heel het land winkels hebben. “Consumenten dienen idealiter binnen dertig autominuten bij één van de Daka-filialen te zijn.”

Daka vestigt zich op de eerste verdieping van The Wall. Het Utrechtse winkelcentrum huisvest sinds vorig jaar al een grote sportzaak van Decathlon. Dit voorjaar gaat bovendien een superstore van Mantel open. De fietswinkelketen krijgt een oppervlakte van vierduizend vierkante meter.

The Wall is sinds vorig jaar eigendom van Urban Interest en Built to Build, die naar eigen zeggen nog met andere partijen onderhandelen om naar het winkelcentrum te komen. “Het is de ambitie om The Wall volledig in te vullen, zodat het de bestemming wordt die ons voor ogen staat: een succesvolle en inspirerende plek waar retail, sport, leisure en horeca bij elkaar komen”, aldus commercieel directeur Krijn Taconis van Urban Interest. Eind vorig jaar stond nog zo’n 25 van de 62 duizend vierkante meter leeg.


RetailRegister
Op zoek naar een winkellocatie? Retailers kunnen in het RetailRegister kosteloos aan vastgoedbezitters laten weten waar ze een winkel willen openen. Klik hier voor het RetailRegister.

Reacties 0


Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

RetailTrends


Altijd op de hoogte van de laatste trends in de retailsector.

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrieven van RetailTrends.

Je bent toegevoegd aan onze mailinglijst!