Allerhande Kookt op piekmomenten niet beschikbaar

Op piekmomenten is Allerhande Kookt op de bestelwebsites van Deliveroo en Thuisbezorgd soms niet beschikbaar. Er zijn dan te weinig koeriers die de maaltijden kunnen bezorgen, meldt Distrifood.

Het is een van de punten die uit de proef in de Amsterdamse wijk De Baarsjes is gekomen. De maaltijden van Allerhande Kookt zijn te bestellen bij Deliveroo en Thuisbezorgd, maar om de vraag aan te kunnen zetten de bezorgservices op drukke momenten sommige buurten op de website tijdelijk op slot. Een woordvoerder noemt dat 'begrijpelijk, maar onwenselijk'.

De supermarktketen zegt na te denken over een oplossing. "Tegelijkertijd is het onderdeel van het succes", aldus de zegsman, die foodservice ‘a different ballgame' met andere wetten en spelregels noemt.

De maaltijdservice van Albert Heijn is sinds januari beschikbaar in de hoofdstad. De eerste weken van Allerhande Kookt zijn volgens hem succesvol verlopen. De bezorgservice zou goed gevonden worden door de Amsterdammers.

De keuken van het nieuwe initiatief bevindt zich in Amsterdam-West, waar een professioneel team maaltijden met een ‘Allerhande-signatuur’ bereidt. Naast hoofdgerechten als stamppot en lasagne kunnen klanten ook salades, drankjes en nagerechten laten bezorgen.

Reacties 0


Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

RetailTrends


Altijd op de hoogte van de laatste trends in de retailsector.

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrieven van RetailTrends.

Je bent toegevoegd aan onze mailinglijst!