Het beste van RetailTrends: week 11

Het beste van RetailTrends: week 11

RetailTrends.nl richt zich op voor de retail relevante achtergronden met onder meer tips, video's, fotoreportages, columns, expertartikelen en whitepapers. RetailNews zet de vijf meest gelezen artikelen van afgelopen week op een rij.

Zie hier het nieuwe winkelconcept van Leen Bakker
Gemak, inspiratie, beleving en service. Vier termen die volgens Leen Bakker terugkomen als je consumenten vraagt naar de reden voor een winkelbezoek. Ze staan dan ook centraal in het nieuwe winkelconcept van het woonwarenhuis, die vorige week in Dordrecht is geïntroduceerd.

Een rondje door het nieuwe Kwantum
Niet alleen Leen Bakker heeft donderdag een nieuwe formule geopend, ook zusterbedrijf Kwantum is in het nieuw gestoken. De woonwinkelketen introduceert in thuisstad Tilburg een ‘nieuw winkelconcept met eigentijdse winkelbeleving’.

De nieuwe koers van Livera (die Victoria's Secret ouderwets moet laten lijken)
Livera verandert van inkoopclub naar retailer. Met een nieuwe strategie en eigen winkels wil de lingerieketen af van het oubollige imago en de grote steden veroveren. “Je komt niet in één jaar af van wat je in vijftig jaar hebt opgebouwd.”

Van overhemd naar bijzettafel: de evolutie van A Fish Named Fred
Delftsblauwe bordjes, lp’s, muntjes uit allerlei landen en snelheidsmeters. Het zijn prints die allemaal al eens de kleding van mannenmodelabel A Fish Named Fred hebben gesierd. “We willen blijven verrassen en steeds weer een lach toveren op het gezicht van consumenten.”

Zo staat het met de managementskills in de retail
Vind je jezelf een goede retailmanager? Dan sta je niet alleen. Middenmanagers in de retail schatten hun managementskills hoger in dan collega’s in andere sectoren, blijkt uit onderzoek. En daarmee overschatten ze zichzelf.

Om interviews en achtergronden te lezen en de nieuwste winkelconcepten en video's te zien, heb je een membership nodig. Met een membership ontvang je het magazine RetailTrends, krijg je korting op onze events en kun je tot tien collega’s een inlogaccount geven. Ben je nog geen member van RetailTrends? Probeer het eerst een maand gratis.

Reacties 0


Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Altijd op de hoogte van de laatste trends in de retailsector.

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrieven van RetailTrends.

Er staan fouten in het formulier. Corrigeer je invoer en probeer het opnieuw.

Vul uw wachtwoord nogmaals in ter controle.

Je bent toegevoegd aan onze mailinglijst!