HEMA neemt afscheid van expansiedirecteur

HEMA neemt afscheid van expansiedirecteur

Emile Ruempol is onlangs vertrokken als director expansion & development van HEMA. Hij wordt opgevolgd door Gary Bostock, zo laat een woordvoerder weten aan RetailNews.

Ruempol werkte in totaal bijna veertien jaar bij HEMA. De eerste jaren als director franchise en sinds 2013 als eindverantwoordelijke voor internationale expansie. Tussendoor was hij op interimbasis nog twee jaar director international operations. Ruempol is zijn eigen consultancyfirma gestart, waarmee hij management in de retail- en FMGC-industrie adviseert.

Opvolger Bostock is sinds afgelopen september bij HEMA in dienst als group real estate director, een rol waarin hij verantwoordelijk werd voor alle aspecten rondom vastgoed in Europa en het Midden-Oosten. Eerder werkte hij onder meer bij Staples en Yum! Brands.

HEMA nam onlangs nog Phillip Mes aan als country director voor de winkels in Nederland. Eerder verkleinde de Nederlandse winkelketen zijn directie al om slagvaardiger te worden en werden enkele tientallen arbeidsplaatsen op het hoofdkantoor geschrapt.

Reacties 0


Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Altijd op de hoogte van de laatste trends in de retailsector.

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrieven van RetailTrends.

Er staan fouten in het formulier. Corrigeer je invoer en probeer het opnieuw.

Vul uw wachtwoord nogmaals in ter controle.

Je bent toegevoegd aan onze mailinglijst!