Het beste van RetailTrends: week 16

Het beste van RetailTrends: week 16

RetailTrends.nl richt zich op voor de retail relevante achtergronden met onder meer tips, video's, fotoreportages, columns, expertartikelen en whitepapers. RetailNews zet de vijf meest gelezen artikelen van afgelopen week op een rij.

Hudson’s Bay, kom uit die kramp
Hudson’s Bay draait rondjes en is in gevecht met zichzelf. Zitten de managers in een kramp? En boycot de consument het nieuwe warenhuis van Nederland? Wellicht is het nog niet te laat, stelt Rupert Parker Brady.

Hoe Bever opereert als contentbureau van zijn eigen merk
Bijna twaalfduizend volgers op Instagram, een Facebook-community van meer dan 45 duizend mensen en 175 duizend pageviews per maand op zijn blog. Bever timmert flink aan de weg om zijn content, die allemaal in house gecreëerd wordt, onder een steeds breder publiek te verspreiden. Head of content Rutger Houweling, spreker tijdens Catch the Shopper, vertelt over de contentstrategie van de Nederlandse buitenwinkelketen.

Hoe Beerwulf terrein wint in Europa
Online speciaalbier bestellen is niet alleen gemakkelijk, vaak is het aanbod ook nog groter dan in de supermarkt. Beerwulf biedt ondertussen meer dan duizend bieren aan in vijf Europese landen. Het bedrijf opende onlangs zijn eerste pop-upstore in Londen en is samengevoegd met thuistapsysteem The Sub. Wat ligt er verder nog op de plank? En hoe afhankelijk is het bedrijf nog van moeder Heineken? 

Deze ijssalon neemt je mee terug in de tijd
Een ijscoupe eten in een omgeving met opvallend gekozen design? In de New Yorkse Bronx bevindt zich de ijssalon Ice Scream, die je met zijn retro-uiterlijk meeneemt naar de jaren vijftig.

Waarom Wijnvoordeel.nl geen winkels nodig heeft
Online boodschappen doen komt mondjesmaat van de grond en dat geldt evengoed voor wijnverkoop. Wijnvoordeel.nl doet al twintig jaar niet anders en timmert nog altijd stevig aan de weg, met onder meer de recente overname van Wijnmarkt.be in België als bewijs daarvan. Aan de kersverse managing director Spike Huisman de taak om nog meer consumenten zover te krijgen hun weekendtraktatie niet meer te halen bij de aloude slijterij of supermarkt, maar online te bestellen.

Om interviews en achtergronden te lezen en de nieuwste winkelconcepten en video's te zien, heb je een membership nodig. Met een membership ontvang je het magazine RetailTrends, krijg je korting op onze events en kun je tot tien collega’s een inlogaccount geven. Ben je nog geen member van RetailTrends? Probeer het eerst een maand gratis.

Reacties 0


Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Altijd op de hoogte van de laatste trends in de retailsector.

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrieven van RetailTrends.

Er staan fouten in het formulier. Corrigeer je invoer en probeer het opnieuw.

Vul uw wachtwoord nogmaals in ter controle.

Je bent toegevoegd aan onze mailinglijst!