Intertoys weet tientallen franchisenemers te binden

Intertoys weet tientallen franchisenemers te binden

Intertoys heeft met ondernemers van dertig winkels nieuwe franchiseovereenkomsten afgesloten. Contracten met andere franchisenemers volgen volgens de speelgoedketen ‘zeer binnenkort’.

Franchisenemers zijn volgens commercieel directeur Jurian Duijzer ‘zeer belangrijk’ voor Intertoys. “Dat ook franchisenemers in de nieuwe opzet geloven vormt voor ons een aanmoediging om hard te werken aan verdere vernieuwing van de formule, en zo de band met zowel franchisenemers als klanten blijvend te versterken.” Over de inhoud van de nieuwe afspraken is niets bekendgemaakt.

Intertoys had voor zijn faillissement in totaal zo’n honderd franchisewinkels en heeft na de doorstart onder het Portugese Green Swan enkele eigen filialen verkocht aan ondernemers. Begin deze maand werd duidelijk dat niet alle franchisenemers in zee gaan met de nieuwe eigenaar. Een groep van dertig ondernemers voert verkennende gesprekken met Euretco om een eigen speelgoedformule op te zetten.
 

Reacties

30 van de 100.Dat zullen die 30 zijn die geen andere keus hebben.Of tekenen van een wurgcontract of einde oefening bedrijf.
Er is er maar eentje die uit alle ellende een slaatje heeft weten te slaan.
He JURIEN.

Geplaatst door Ann Willems op 25 april 2019 om 14:48

Wurg contract? Ann je weet niet waar je het over hebt. Als je het contract goed leest is het een open contract maar tja dan moet je het contract goed lezen. En oja keus zat maar als Franchisenemer krijg je kansen in deze nieuwe organisatie. Jammer dat je het op de man speelt. Oja als je een beetje weet hoe de speelgoed wereld zich ontwikkeld dan weet je dar Jurian de juiste visie heeft. Pffff wat een laffe nare reactie van je

Geplaatst door Harry Broers op 27 april 2019 om 22:36

Laatste nieuws

RetailTrends