Amazon Go accepteert cash in zijn nieuwe kassaloze winkel

Amazon Go accepteert cash in zijn nieuwe kassaloze winkel

De nieuwe Amazon Go-winkel in New York accepteert contant geld. Het is de eerste winkel van Amazon Go die cash aanneemt, melden Amerikaanse media. Klanten in de Amazon Go-winkel konden eerder alleen met hun smartphone betalen. 

Het toevoegen van een cash betaaloptie is het gevolg van de kritiek die Amazon Go kreeg van Amerikanen die niet beschikken over een bankrekening. Het gaat om zo'n 6,5 procent van de Amerikaanse bevolking. Begin april kondigde Amazon aan een cash-optie toe te voegen aan de betaalopties van de winkels. 

In de winkel in New York is geen fysieke kassa aanwezig. Klanten die met cash willen betalen, kunnen dat doen bij een werknemer van de winkel. Die scant de producten met een handscanner, waarmee vervolgens ook afgerekend kan worden. 

De Amazon Go-winkel in New York biedt diverse maaltijden aan gedurende de dag. Daarmee willen ze mensen bedienen die haast hebben en snel wat te eten willen halen. De winkel zit naast het World Trade Center in Manhattan. Het bedrijf heeft het plan om in 2021 drieduizend kassaloze Amazon Go-winkels geopend te hebben.

Reacties 0


Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Altijd op de hoogte van de laatste trends in de retailsector.

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrieven van RetailTrends.

Er staan fouten in het formulier. Corrigeer je invoer en probeer het opnieuw.

Vul uw wachtwoord nogmaals in ter controle.

Je bent toegevoegd aan onze mailinglijst!