Burger King komt met een koffieconcept

Burger King komt met een koffieconcept

Burger King opent volgende maand in Almere de eerste locatie van zijn zogenoemde Crown Cafe. Daarmee heeft de fastfoodketen voor het eerst een inpandig koffieconcept in Nederland.

Consumenten kunnen bij Crown Cafe onder meer terecht voor vers gemalen koffie, geglazuurde donuts en muffins. Algemeen directeur Hans Miete vertelde vorig jaar al aan RetailTrends dat Burger King een nieuw concept overwoog, vergelijkbaar met McCafé van McDonald’s. Met een concept in die richting zou Burger King ‘zeker gaan testen en bij succes doorgaan’, beloofde Miete.

Burger King is vijf jaar weg geweest uit Almere, maar heropent in augustus op dezelfde plek in het centrum van de stad. Het restaurant ligt aan het Forum in City Mall Almere en telt ruim 330 vierkante meter. De zaak biedt plaats aan zo’n 75 gasten en is uitgerust met kiosken, zodat klanten zelf hun bestelling kunnen invoeren.

Burger King wil nog tientallen nieuwe restaurants in Nederland. Momenteel heeft de fastfoodketen ruim zestig locaties in ons land.
 

Reacties 0


Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Altijd op de hoogte van de laatste trends in de retailsector.

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrieven van RetailTrends.

Er staan fouten in het formulier. Corrigeer je invoer en probeer het opnieuw.

Vul uw wachtwoord nogmaals in ter controle.

Je bent toegevoegd aan onze mailinglijst!