Bagels & Beans-zusje gaat naar Rotterdam

Bagels & Beans opent dit jaar een tweede vestiging met zijn aGoGo-concept. Het filiaal wordt gevestigd in het Rotterdamse winkelcentrum Forum, vertelt oprichter Ronald Bakker aan RetailTrends. De foodformule debuteerde eerder deze maand met het nieuwe concept in Hoog Catharijne in Utrecht.

De aGoGo-vestiging in Rotterdam is straks te vinden tegenover het filiaal van de Bijenkorf. Daarboven komt een regulier restaurant van Bagels & Beans. Winkelcentrum Alexandrium, eveneens in Rotterdam, behoort ook tot de mogelijkheden voor een filiaal met het nieuwe concept. Net zoals de uitrol naar onder meer hogescholen, universiteiten en stations, waar oriënterende gesprekken over worden gevoerd.

Het aGoGo-concept is gericht op snelheid om zo de drukte op high traffic-locaties aan te kunnen. “Daar is het bestaande concept niet geschikt voor”, vertelt Bakker. “AGoGo is puur bedacht om drukke piekmomenten aan te kunnen, bijvoorbeeld door het gebruik van high-speedovens en een compactere menukaart. Noem het ‘het zusje van Bagels & Beans'.”

Debuut Utrecht
Begin deze maand werd het concept in het Utrechtse Hoog Catharijne geïntroduceerd, gevestigd naast een regulier filiaal aan het inpandige horecaplein De Stadskamer. “We zijn nu drie weken open en het loopt echt als een trein”, stelt Bakker. Opvallend meent Bakker, gezien de omliggende horecaconcepten volgens hem ‘niet zoveel te doen hebben’. “Ik denk dat het persoonlijke van Bagels & Beans mensen nog altijd aanspreekt. Dat is toch anders als een horecaconcept dat is opgericht vanuit een spreadsheet om zoveel mogelijk geld te verdienen.”

In een interview met RetailTrends vertelt Bakker meer over het zusje van Bagels & Beans, afzwakkende omzetten en de nog altijd bestaande lonk naar het buitenland.

Reacties 0


Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Altijd op de hoogte van de laatste trends in de retailsector.

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrieven van RetailTrends.

Er staan fouten in het formulier. Corrigeer je invoer en probeer het opnieuw.

Vul uw wachtwoord nogmaals in ter controle.

Je bent toegevoegd aan onze mailinglijst!