Dille & Kamille zet koers naar Duitsland

Dille & Kamille zet koers naar Duitsland

Dille & Kamille opent in het najaar van 2020 een winkel in Keulen, waarmee de winkelketen zijn entree op de Duitse markt maakt. “De gesprekken daar zijn in een vergevorderd stadium”, vertelt algemeen directeur Hans Geels aan RetailTrends.

Dille & Kamille is volop bezig met de voorbereidingen voor de Duitse markt, zoals het juist doorvoeren van de Duitse wet- en regelgeving op zijn etiketten. Frankrijk en Spanje behoren ook tot de mogelijkheden voor buitenlandse expansie stelt Geels, maar de aankomende jaren stort de retailer zich eerst op Duitsland. 

De opening van een eigen bed & breakfast in Antwerpen staat mogelijk ook op de planning voor 2020. De winkelketen wil dit concept aan zijn bestaande filiaal toevoegen met een restaurant. “Zo kunnen mensen niet alleen winkelen in de Dille & Kamille-sfeer maar ook eten en slapen.” Of het plan definitief doorgaat is nog niet duidelijk. Wel is de retailer in gesprek met een beoogde partner.

Dille & Kamille bestaat sinds 1974. De winkelketen heeft 22 winkels in eigen land, elf in België, een webwinkel en koffiehoeken in Maastricht en Eindhoven. Het filiaal in Stadhart Amstelveen dat in juni werd geopend is de nieuwste aanwinst. Voor later dit jaar staan Tilburg en Amsterdam de Pijp nog op de planning. Zowel in eigen land als in België ziet Geels nog altijd ruimte voor meer vestigingen.

Op RetailTrends vertelt Geels meer over het 45-jarige merk en het tempo waarmee Dille & Kamille opereert.

Reacties 0


Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Altijd op de hoogte van de laatste trends in de retailsector.

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrieven van RetailTrends.

Er staan fouten in het formulier. Corrigeer je invoer en probeer het opnieuw.

Vul uw wachtwoord nogmaals in ter controle.

Je bent toegevoegd aan onze mailinglijst!