Sandalenmerk Hol* Sh!t mikt op meer fysieke locaties in ons land

Sandalenmerk Hol* Sh!t mikt op meer fysieke locaties in ons land

Sandalenmerk Hol* Sh!t wil op meer fysieke locaties in ons land verkopen. Het merk opende eerder dit jaar een pop-upstore op het Rokin in Amsterdam en startte deze zomer met fysieke verkoop via twee wholesale-partners. Dit laatste aantal wil Hol* Sh!t uitbreiden.

De wholesale-locaties bevinden zich op Texel en in Oostburg en hebben een contract getekend tot ten minste volgend jaar zomer, meldt FashionUnited. Oprichter Floor Ablas zegt daarnaast enthousiast te zijn over de verkoop in de Amsterdamse pop-upstore. “We krijgen nog steeds veel nabestellingen binnen via onze website uit landen over de hele wereld.”

Concrete plannen voor eigen fysieke winkels zijn er nog niet. Een nieuwe pop-upstore volgend jaar zomer behoort wel tot de mogelijkheden, laat het merk weten.

Hol* Sh!t werd vorig jaar opgericht en verkocht eerst alleen via de eigen webshop. Het merk verkoopt één soort sandaal in verschillende kleuren en prints. “Om meer feeling te krijgen met de potentiële doelgroep en hoe men reageert op ons merk, besloten we dat het goed zou zijn om op een aantal fysieke punten een trial te draaien”, aldus Ablas.

Reacties 0


Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Altijd op de hoogte van de laatste trends in de retailsector.

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrieven van RetailTrends.

Er staan fouten in het formulier. Corrigeer je invoer en probeer het opnieuw.

Vul uw wachtwoord nogmaals in ter controle.

Je bent toegevoegd aan onze mailinglijst!

Pushberichten ontvangen?

Blijf op de hoogte van het laatste retailnieuws!