'Geen grote ingrepen bij Miss Etam'

'Geen grote ingrepen bij Miss Etam'

Bij Miss Etam, Claudia Sträter en Expresso zijn geen sluitingen te verwachten. Dat zegt managing director Richard Turk desgevraagd. Het gaat niet verder dan 'hier een winkel dicht, daar een winkel erbij'. "Dat is een continue beweging, maar er zijn absoluut geen structurele ingrepen gepland bij deze winkels. Het is echt puur Steps en Promiss."

De FNG Group maakte deze week bekend dat alle veertien Promiss-winkels in Nederland dichtgaan en dat 38 van de 48 winkels van Steps sluiten. Voor het eind van deze maand wordt waarschijnlijk duidelijk om welke filialen het gaat, verwacht Turk. "Er wordt nu met verhuurders gesproken." 

Merkendeskundige Mary Hoogerbrugge verwacht dat het einde voor Promiss nabij is. Het is volgens haar belangrijk dat een merk ook in de winkelstraat zichtbaar is. Turk zegt dat Promiss gezien het geringe aantal winkels toch al niet heel zichtbaar was. Hij heeft veel vertrouwen in Promiss. "Had ik dat niet, dan was dit het moment geweest om sowieso andere keuzes te maken. Er is een enorme behoefte aan Promiss, ook in het buitenland."

Reacties

Turk durft het gewoon niet aan om twee merken te laten vallen en vestigt zijn hoop op een technologie die het begrip ‘concurrentie’ naar een heel ander niveau brengt. Natuurlijk zijn die ‘merken’ nú al weg, over een half jaar spreekt niemand er meer over!
En directeuren die in hun nieuwjaarstoespraken verklaren andere winkels níet te sluiten? Geweldige PR, want daar zet toch iedereen gelijk vraagtekens bij?

Geplaatst door Reinder Koornstra op 10 januari 2020 om 11:13

Tja, het is allemaal geen weelde. Nu nog roepen dat er een "enorme behoefte is aan Promiss" is natuurlijk leuk voor de bühne maar is onzinnig nadat je net de hele tent sluit. Het doet me alleemaal net even te veel aan Varevo denken. Die gingen namelijk ondanks alle sluitingen ook zo goed....

Geplaatst door Stan van Oosterom op 10 januari 2020 om 12:37

Jullie vergeten die 3 Belgische randdebielen, die zich rijk hebben gerekend over de ruggen van alle medewerkers!!
Hun levenlang de schuldsanering in .. Met een bedragje van €40,= per week de rest van hun leven slijten!!!!

Geplaatst door M Janssen op 8 augustus 2020 om 00:09