Jumbo stopt samenwerking Too Good To Go voor eigen initiatief

Jumbo stopt samenwerking Too Good To Go voor eigen initiatief

Supermarktketen Jumbo stopt de samenwerking met anti-verspillingsapp Too Good To Go. De supermarkt gaat landelijk koelmeubels plaatsen met versproducten die op de tht-datum zitten. Dat meldt Distrifood. 

De landelijke uitrol is het vervolg op de pilot die Jumbo vorig jaar met de koelmeubels draaide. Naar eigen zeggen werd het meubel 'zeer goed ontvangen' door klanten. "Het levert een aanzienlijke bijdrage aan het verminderen van voedselverspilling. Bovendien is het een werkwijze die goed aansluit bij onze formule", laat een woordvoerster weten. 

De pilot die Jumbo met Too Good To Go deed, wordt nu afgebouwd en op een andere manier vormgegeven. "Om volledig verspillingsvrij te worden, weten we uit ervaring dat beide initiatieven elkaar juist heel goed kunnen aanvullen", vertelt een woordvoerster van de anti-verspillingsapp. "We zijn altijd klaar om de strijd tegen voedselverspilling met Jumbo weer verder op te pakken." 

Reacties 10


Marianne Kemper 4 feb, 12:34

Erg jammer dat Jumbo de samenwerking met Too good to go gestopt is. Ik vond het echt een heel mooi initiatief.


Matthea Halmans 15 feb, 18:16

Ik vind het jammer dat jumbo hier mee stopt, aan de andere kant denk ik dat het voor klanten met een kleine beurs prettiger is om het eten zelf uit te zoeken in jullie eigen koelmeubel. Dan kun je tenminste eten wat je lust.


Nellie Deckers 19 feb, 22:11

Jammer.ik vond dat jullie super mooie pakketten hadden..hoop dat ze dit systeem ook in Heythuysen gaan toepassen met de verspilling .


C. Happymountain 23 feb, 15:03

Supermarktketen Jumbo stopt de samenwerking met anti-verspillingsapp Too Good To Go. De supermarkt gaat koelmeubels plaatsen met versproducten die op de tht-datum zitten.
Waar om stoppen als het plan nog niet is uitgewerkt ?
Landelijk is Jumbo nog bezich met anti-verspillingsapp Too Good To Go.
Behalfen in Den Haag een paar Jumbo,s
Voor mij een reden om dat stuk niet meer te rijden voor mijn boodschappen.
De Coop zit om de hoek.


Wakkere Consument 10 mei, 18:12

Jumbo is nummer 1 voedselverspilling. Doordat producten al een dag eerder uit de schappen gehaald worden, betekent dit dat enorme hoeveelheden weggegooid if als biomassa verbrand worden. Shame on you, Jumbo! De paar producten die in de afgeprijsde bak komen zijn een lachertje.
Ik verzin dit niet, maar hoor dit als dagelijkse praktijk van jumbo-medewerkers.


sajm van velzen 16 apr, 20:48

vind het wel prettig veel mensen onder bewind kunnen niet internetbankieren


Myranya Werlemann 16 apr, 21:45

Jammer, ik vind de pakketten van TGTG vooral het afgelopen jaar ook zo handig omdat je er NIET de hele winkel voor in hoeft, maar alleen naar de service-balie. Werk met zeer kwetsbare groepen en ik ga voorlopig nog niet de drukke winkel zelf in, en al helemaal niet in een koopjes-bak staan graaien samen met anderen.


Ellen Westerink 3 dec, 10:31

Ik heb lange tijd de meest vreemde combinaties gemaakt voor het avondeten, en het viel nooit tegen, maar juist heel verrassend. De Jumbo in mijn buurt is nu al langer geen TooGoodToGo locatie meer en daarom kom ik ook nog maar zelden daar. Wat er in de koelbakken ligt is heel weinig en relatief nog duur. Nu fietste ik kilometers verder voor een Jumbo die nog wel meedoet, maar helaas sinds een paar dagen ook geen TooGoodToGo meer. Adieu Jumbo dan. Jammer hoor, want ik deed er natuurlijk wel meer boodschappen als ik er toch al was....


Peter Jansen 28 sep, 17:00

Ik denk daat ze ermee gestopt zijn omdat ze nu meer vangen dan met een te good to go pakket , ik vind de prijzen tamelijk hoog in die koelingen


geertje weijer 5 aug, 22:24

mensen die moeilijk ter been zijn hebben hier helemaal niks aan je kunt dit niet online bestellen, die kunnen ook niet naar de winkel

Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Altijd op de hoogte van de laatste trends in de retailsector.

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrieven van RetailTrends.

Er staan fouten in het formulier. Corrigeer je invoer en probeer het opnieuw.

Vul uw wachtwoord nogmaals in ter controle.

Je bent toegevoegd aan onze mailinglijst!