Misja Vroom (51, ceo Domino's Nederland en België) over zijn kookgewoonten, zelf een huis bouwen en zijn Belgisch-Nederlandse achtergrond.


Om even in te komen: wat is je favoriete pizzasmaak?
“Poeh, ik heb geen uitgesproken voorkeur. Ik werk al 25 jaar voor Domino’s en eet elke week pizza, dus ik heb al heel wat variaties geproefd. De afgelopen keer had ik er bijvoorbeeld een met kip, ananas en Spaanse pepers. Erg lekker.”


Schuif je thuis regelmatig een kant-en-klaarpizza in de oven? Of pak je dan wat meer uit?
“Ik zit met een aantal vrienden in een kookclub. We komen ongeveer een keer per maand bij elkaar om uitgebreid te koken. Laatst heb ik een flammküchen gemaakt met ricotta, gerookte makreel, rucola en bloemetjes van Thaise basilicum. In mijn studietijd werkte ik in de keuken van een restaurant, de perfecte plek om nieuwe smaken en combinaties te ontdekken. Daar heb ik geleerd om te genieten van eten.”


Vertel eens iets over je gezin.
“Mijn vrouw en ik hebben vier zoons, in de...