National Geographic komt met kledingmerk naar Nederland

National Geographic Apparel, het kledingmerk van de gelijknamige televisiezender, komt dit najaar naar de Benelux. Dat bevestigt oprichter en eigenaar van agentschap D-Lux Concept (dat het merk in de Benelux zal vertegenwoordigen) Camille Vermue tegenover FashionUnited

De kledinglijn van National Geographic werd afgelopen najaar al gelanceerd in Duitsland. Daar wordt de mannen- en vrouwenkleding in 23 steden verkocht, door onder meer de warenhuizen Breuninger, Engelhorn en Konen. Vanaf het najaar van 2020 moet de kleding ook verkrijgbaar zijn in Nederland, België en Luxemburg bij in totaal 35 verkooppunten. Vermue laat aan FashionUnited weten dat enkele Nederlandse retailers zich al hebben gemeld, waaronder Country House (Rotterdam), Van Dijk (Waalwijk) en Wildenberg (Eindhoven). 

Aan het einde van dit jaar is het outdoormerk ook beschikbaar in Zwitserland, Oostenrijk en Scandinavië en vanaf volgend jaar in Italië, Spanje en Frankrijk. Daarnaast staat er een eigen webshop voor het merk op de planning voor 2021. De items uit de collectie zijn gemaakt van duurzame materialen. 
 

Reacties 0


Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

RetailTrends


Altijd op de hoogte van de laatste trends in de retailsector.

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrieven van RetailTrends.

Je bent toegevoegd aan onze mailinglijst!