Etos begint medicijnservice met Thuisapotheek

Etos begint medicijnservice met Thuisapotheek

Etos gaat klanten via een app de mogelijkheid bieden om voorgeschreven medicijnen te bestellen en te ontvangen. Daarvoor werkt de drogist samen met Thuisapotheek.

In eerste instantie gaat het om een proef tot de zomer in Haarlem en Overveen. Er doen zeven Etos-winkels mee. Klanten kunnen de medicijnen die door de arts zijn voorgeschreven thuisbezorgd krijgen of afhalen in een Etos-winkel. Klanten die gebruik willen maken van de app Etos+ worden ook klant bij Thuisapotheek en krijgen volgens Etos deskundig advies via de telefoon. Iedereen met een postcode in Haarlem en Overveen kan meedoen. 

Met deze medicijnservice speelt Etos naar eigen zeggen in op de veranderende behoefte van de consument. "Uit onderzoek blijkt dat mensen behoefte hebben aan meer gemak, snelheid en privacy bij het ophalen of ontvangen van geneesmiddelen." Het past ook bij de transformatie van Etos tot gezondheidsadviseur. In de herfst nam het bedrijf Solvo over, eigenaar van de websites dokterdokter.nl, gezondheidsplein.nl en ziekenhuis.nl.

Reacties 0


Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Altijd op de hoogte van de laatste trends in de retailsector.

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrieven van RetailTrends.

Er staan fouten in het formulier. Corrigeer je invoer en probeer het opnieuw.

Vul uw wachtwoord nogmaals in ter controle.

Je bent toegevoegd aan onze mailinglijst!