Doek valt voor betaalbaarshoppen.nl

Doek valt voor betaalbaarshoppen.nl

Het doek is gevallen voor betaalbaarshoppen.nl. De rechtbank heeft de webshop failliet verklaard.

Betaalbaarshoppen.nl richt zich op huis en tuin ('van aansteker tot zadelkruk') en bestaat sinds 2008. De webshop is gevestigd in Rhenen, waar ook een afhaalmagazijn zit. Volgens Twinkle, dat in december nog met eigenaar René van Kooten sprak, werken er twaalf mensen. Van Kooten zei toen bezig te zijn met het voorjaarsassortiment. "Wat dat betreft plannen we altijd een half jaar vooruit, maar hoe het bedrijf er over een aantal jaar uit ziet? Ik ben ervan overtuigd dat we ons moeten blijven onderscheiden met onze eigen merken, op kwaliteit en op service. Anders word je één van de velen."

De webshop is telefonisch niet bereikbaar, zo is te lezen op de site. Wie belt, krijgt een bandje te horen met die mededeling. De curator heeft nog niet op vragen gereageerd.

Reacties 3


Rini Rennen 10 mrt, 12:16

Ik vindt t schandalig dat je nog steeds mensen kunnen bestellen en betalen dat jullie weten dat ze niks toegezonden krijgen RONDUIT SCHANDALIG


harry wolters 12 mrt, 02:36

hoe bedoel je bestellen en niets krijgen dat is allemaal gelul maar als je geen geld op je rekening hebt kun je nergens iets kopen bluffert


agnes solon 25 mrt, 15:01

ik heb op 9 maart een pak teruggestuurd en uiteraard heb ik mijn geld niet teruggekregen. Hopelijk komt het nog in orde....Wel sneu dat ze niet verwittigen, dan had ik het niet teruggetsuurd!

Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Altijd op de hoogte van de laatste trends in de retailsector.

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrieven van RetailTrends.

Er staan fouten in het formulier. Corrigeer je invoer en probeer het opnieuw.

Vul uw wachtwoord nogmaals in ter controle.

Je bent toegevoegd aan onze mailinglijst!