Failliete webwinkel betaalbaarshoppen.nl houdt uitverkoop

Failliete webwinkel betaalbaarshoppen.nl houdt uitverkoop

Bij de vorige week failliet verklaarde webshop betaalbaarshoppen.nl is de executieverkoop begonnen. Onder het motto 'ultrabetaalbare weken' worden de resterende voorraden aangeboden met kortingen tot tachtig procent. Er gelden geen garanties en retourneren is niet mogelijk.

Betaalbaarshoppen.nl richt zich op huis en tuin ('van aansteker tot zadelkruk') en bestaat sinds 2008. De webshop is gevestigd in Rhenen, waar ook een afhaalmagazijn zit. Er werken twaalf mensen.

Het is niet duidelijk of de webshop zelf het faillissement aanvroeg. Ook is niet bekend of een doorstart mogelijk is. De curator heeft nog niet op vragen gereageerd.

Reacties 14


Helmie Deguelle 31 jul, 23:14

Ik had een grasmachine bij betaalbaarheid maar hij start niet meer. Wat moeten we nu voor bellen want heb gerantie nog want is 2 maart 2020 geleverd
Schrijf even terug wie we nu moeten bellen of wie hem komt na kijken


Marcel SP 6 jun, 08:55

Jammer. En treurig. Toen we goedkoop konden bestellen waren we blij. Ik bestelde heel vaak rvs spijkerrollen. Nog nooit 1 klacht gehad. Ik verbaasde mij alleen over de prijzen. En dat zal het ook probleem geweest zijn. En dan kan het heel hard gaan.


Jozef Van Raemdonck 30 mrt, 13:35

Ik waarschuw al 3 jaar voor dit bedrijf. Een bende oplichters zijn het. Benieuwd wie hier achter zit


Mohamed Arebadi 29 mrt, 13:58

Heb zelf ook heel veel nieten besteld voor mijn tackers denk voor 70€ ipv normaal veeeeel meer en heb echt alles gekregen binnen 2 dagen geleverd wist niet eens dat ze failliet waren.
Ben ik even blij


Hus Fal 23 mrt, 14:31

Niet bestelen,Ik heb wat besteld en teruggestuurd maar ik heb mijn geld nooit terug gehad


Tuin Frees Kibani 20 mrt, 18:26

Mooi balen. Einde garanties...


maj bussink 17 mrt, 23:41

Ik wou vandaag even wat bestellen bij betaalbaarshoppen. In het verleden al vele malen besteld. Wat schetst mijn verbazing, failliet. Nog erger, de prijzen zijn behoorlijk omhoog gegaan. Geloof het 80% kortings verhaal niet. Ik heb mijn bestellingen vergeleken met de huidige prijzen en die waren allemaal een stuk lager als nu. En dan ook geen garantie etc... Pas op en trap niet in de verleiding van een zogenaamde korting. Zoek het zelfde product maar eens op internet op, je gaat grote verschillen zien.


J.T. Band 14 mrt, 18:55

Mijn bestelling van 5 maart ook niet ontvangen, het waren spullen voor de kinderen. Een aantal dagen later kwam dpd een pakket afleveren, wat zat erin? Statafelhoezen die ik niet een heb besteld, hoe kan iemand nou zo'n fout maken?! Waarschijnlijk heeft iemand dus nu mijn bestelling en ik van iemand anders, klantenservice niet te bereiken!! Zwaar teleurgesteld en de kids ook


Martin Highland 11 mrt, 11:45

Mensen pas op met bestellen! Heb mijn order van 500 euro niet geleverd gekregen. De transporteur is al twee dagen weggestuurd en mocht niet laden! Ook reageren ze niet meer op mijn mail. Medewerker Harry gaf op de dag van bestellen per mail aan dat er gewoon geleverd zou worden!


Henrico Pit 10 mrt, 09:03

Op de website wordt gemeld dat er sprake is van executieverkoop, waarbij de spullen voetstoots worden verkocht. De 'Ultrabetaalbare Weken' zijn in ere hersteld en als je het betaalproces doorloopt, wordt er ook gewezen op de executieverkoop (geen garantie, geen retouren). De curator ziet er doorgaans op toe.

Henrico Pit
redacteur RetailTrends


J.A. Vos 10 mrt, 08:34

Wat een dom geklets, als je het niet vertrouwd doe je het
niet....


Ilona Vd Geld 9 mrt, 20:30

De kortingen gelden nu nog steeds, en je kunt bestellen en betalen. Alleen worden de artikelen blijkbaar niet verstuurd. Wat kun je dan doen als consument?


Ellie Lust 9 mrt, 18:55

Dit klopt niet. De Ultrabetaalbare Weken vonden plaats voor het faillissement.


ikke weet het 9 mrt, 18:40

Wie garandeert er dat er geleverd wordt, en dat je je geld niet kwijt bent ????

Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Altijd op de hoogte van de laatste trends in de retailsector.

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrieven van RetailTrends.

Er staan fouten in het formulier. Corrigeer je invoer en probeer het opnieuw.

Vul uw wachtwoord nogmaals in ter controle.

Je bent toegevoegd aan onze mailinglijst!

Pushberichten ontvangen?

Blijf op de hoogte van het laatste retailnieuws!