Miss Etam-moeder benoemt nieuwe cfo

Miss Etam-moeder benoemt nieuwe cfo

FNG, moederbedrijf van onder meer Steps en Miss Etam, heeft Nathasja van Bael benoemd tot cfo. Zij vervangt Geert Jacobs die eind 2019 de rol van cfo ad interim op zich nam.

Van Bael (47) is handelsingenieur en was tot voor kort werkzaam als cfo bij mediagroep DPG Media België. Daarvoor bekleedde ze verschillende financiële functies. Volgens FNG heeft Van Bael expertise opgebouwd in verschillende sectoren, waaronder high tech en constructie. Ze werd twee keer genomineerd voor cfo van het jaar, in 2013 en in 2019. 

“Met Nathasja van Bael halen we bijkomende ervaring en expertise aan boord om ons te helpen bij de versnelling van onze digital-first strategie,” aldus Dieter Penninckx, ceo van de moderetailer. “Die strategie omvat de transformatie van FNG tot een als platform georganiseerde fashion(retail)groep.” 

Onderdeel van de nieuwe strategie is het sluiten van alle Promiss-winkels. Ook sluiten dit voorjaar 38 filialen van dochter Steps permanent hun deuren. De functie van de overgebleven fysieke winkels zal verschuiven naar die van experience store.
 

Reacties 2


Eva de Bruin 3 apr, 21:26

Bij de oude Miss Etam kocht ik maandelijks een of twee kledingstukken. Zat goed mooie pasvorm, goed afgewerkt.
Loop vaak een Miss Etam binnen maar ik heb in het nieuwe concept nooit iets gekocht. misschien moeten jullie het oude team stylisten eens raadplegen of in dienst nemen.


Nel Deblieck 4 apr, 11:45

Ik koop veel bij etam er is altijd wel wat

Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Altijd op de hoogte van de laatste trends in de retailsector.

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrieven van RetailTrends.

Er staan fouten in het formulier. Corrigeer je invoer en probeer het opnieuw.

Vul uw wachtwoord nogmaals in ter controle.

Je bent toegevoegd aan onze mailinglijst!