Plus steekt miljoenen in elektronische schaplabels

Plus steekt miljoenen in elektronische schaplabels

Plus investeert de komende tijd bijna zestien miljoen euro in elektronische schaplabels. De supermarktketen wil de e-labels van fabrikant Pricer uitrollen naar al zijn filialen. 

De eerste elektronische schaplabels worden in het tweede kwartaal van dit jaar geplaatst. In het eerste kwartaal van 2021 moeten alle 265 winkels van de elektronische powerTag-labels voorzien zijn. Daarbij wordt gebruikgemaakt van de software van Pricers ESL-platform: Pricer Plaza. 

Met de e-labels kan Plus real-time prijzen en data aanpassen in de winkel. Daarnaast zouden de elektronische labels voordelen bieden op het gebied van online bestellingen en voorraadmanagement. “We waarderen de innovatie, betrouwbaarheid en duurzaamheid die Pricer ons kan bieden”, aldus Plus-ceo Duncan Hoy. “We streven er altijd naar om de customerexperience te verbeteren en dergelijke nieuwe oplossingen zijn van grote waarde voor zowel onze klanten als onze winkeleigenaars.”

De afgelopen jaren hebben al 41 Plus-ondernemers elektronische schaplabels ingevoerd, waarvan de eerste in 2006, zo liet de keten eerder aan Distrifood weten. 

Reacties 2


Reinder Koornstra 27 mei, 11:41

Een lange weg, als afsluiting van mijn traineeschap bij V&D in 1974 zou ik de invoering van BAR codes en elektronische kAssa’s bij Karstadt gaan bestuderen, met, uiteraard, het doel om e.e.a. bij V&D te introduceren. Helaas liep het anders. De kassa’s en minicomputers waren wel gekocht en geïnstalleerd in Neurenberg, maar na het faillissement van Rhinacente in Italië durfde de directie de invoering niet aan! Warenhuizen moesten die BAR codes er toen zelf opplakken, UAC, een resultaat van Albert Heijn, bestond nog niet.
Tja, toen werd ik maar Führungsassistent en in de praktijk 2e bedrijfsleider bij Karstadt Fulda, waar ik erg veel geleerd heb!


evert de boer 27 mei, 22:30

beste reinder
kom maar een keer bij onze hema vestigingen kijken als je wilt wij hebben al een tijdje esl van ses en werkt geweldig met name voor dynamic pricing
vr groet
evert de boer
0653418512

Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Altijd op de hoogte van de laatste trends in de retailsector.

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrieven van RetailTrends.

Er staan fouten in het formulier. Corrigeer je invoer en probeer het opnieuw.

Vul uw wachtwoord nogmaals in ter controle.

Je bent toegevoegd aan onze mailinglijst!