Ceo Spar treedt toe tot internationale top van de supermarkt

Ceo Spar treedt toe tot internationale top van de supermarkt

John van der Ent, ceo van Spar Holding, treedt toe tot de supervisory board van Spar International. Dat maakt hij bekend in de RetailTrends Podcast. Erwin Binneveld, oprichter van Spar University, gaat een positie binnen de The Guild vertegenwoordigen. Dat is de hoogste ondernemersvertegenwoordiging van Spar International. 

"Na twintig jaar zijn er weer Nederlanders terug in de hoogste organen van de supermarkt. Dat is vooral een pluim voor de hele Spar-organisatie, die de supermarkt heeft gebracht tot wat het nu is. Dat is bij Spar International ook gezien", vertelt Van der Ent. 

De ceo verwijst hier naar het stoffige imago dat de supermarkten van Spar eerder hadden. De afgelopen jaren is aan dat imago flink gesleuteld en is de super terug op de kaart gezet, met onder meer een gemaksformule, Spar University en de aanwezigheid bij diverse tankstations. Inmiddels heeft de retailer 480 vestigingen in ons land. "In 1950 waren dat er tweeduizend, dus we hebben nog wat te doen", aldus Van der Ent. 

Luister in de RetailTrends Podcast naar de retaillessen van Van der Ent, die als ceo bij Etos midden in de crisis bij Ahold terechtkwam en betrokken was bij het definitieve einde van V&D. 

Reacties 0


Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Altijd op de hoogte van de laatste trends in de retailsector.

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrieven van RetailTrends.

Er staan fouten in het formulier. Corrigeer je invoer en probeer het opnieuw.

Vul uw wachtwoord nogmaals in ter controle.

Je bent toegevoegd aan onze mailinglijst!