No Label wil meer winkels openen, ook in buitenland

Mannenmodemerk No Label, dat vorige week een winkel in Utrecht opende, mikt op meer vestigingen. Den Bosch en Eindhoven staan bovenaan het lijstje, zegt managing director Ruben Fust in een gesprek met RetailTrends.

De winkel aan de Lijnmarkt in hartje Utrecht is de derde winkel. Het merk zat al in Amsterdam en Rotterdam. Behalve Den Bosch en Eindhoven zijn ook steden als Groningen, Enschede en Maastricht serieuze opties. Tegen de tien winkels, daar mikt No Label op. En daarna denkt Fust aan uitbreiding naar België (Antwerpen) en Duitsland (bijvoorbeeld Düsseldorf of Frankfurt). "Het is ook heel afhankelijk van onze onlinedatabase. Als ergens al veel klanten zitten, dan is dat ook een indicatie dat zo'n stad een interessante hub voor ons kan zijn."

No Label begon eind 2013 als pakkenmerk, maar enkele jaren geleden werd de focus verlegd. Het merk timmert nu aan de weg met basics, oftewel functionele kleding. "Er zal altijd fashion bestaan. Maar laat ons de basiscollectie voor een man en misschien ook wel een vrouw maken, dat is immers zestig procent van de gemiddelde kledingkast en we verwachten dat dat nog meer wordt", zegt Fust.

Reacties 1


Olivier Wouters 23 jun, 23:07

Beter openen ze in Breda!

Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

RetailTrends


Altijd op de hoogte van de laatste trends in de retailsector.

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrieven van RetailTrends.

Je bent toegevoegd aan onze mailinglijst!