Jumbo Heerschap stapt over op de Albert Heijn-formule. Door de overstap krijgt Albert Heijn er vanaf januari 2022 vijf winkels bij. 

Niet alleen worden de winkels omgetoverd tot Albert Heijn-vestigingen, ook gaat de supermarktketen samenwerken om de ambachtelijke producten van Bakkerij Heerschap toe te voegen aan het Streeckgenoten-assortiment van Albert Heijn. 

"Deze samenwerking markeert een nieuwe fase in de geschiedenis van ons ruim vijftig jaar oude familiebedrijf. De bakkerij vormt daarvan de oorsprong en is nog altijd de kern en de trots van Heerschap Groep. Dit past goed bij de aandacht die Albert Heijn heeft voor ambachtelijk vakmanschap en lokale producten", vertelt Stan Heerschap, directeur van Heerschap Groep. 

"Albert Heijn wil er altijd en overal voor klanten zijn. Met Heerschap Groep zijn we ook in de regio Midden-Limburg nu de winkel om de hoek", aldus Marit van Egmond, ceo Albert Heijn.

Jumbo Heerschap heeft momenteel zes supermarkten in Nederweert, Heythuysen en vier in Weert. De vestiging aan het Collegeplein blijft in handen van Jumbo.