Het beste van RetailTrends: week 28

RetailTrends.nl richt zich op voor de retail relevante achtergronden met onder meer tips, video's, fotoreportages, columns, expertartikelen en whitepapers. RetailNews zet de vijf meest gelezen artikelen van afgelopen week op een rij.

Wie is de man die het moederbedrijf van Miss Etam moet redden?
Paul Lembrechts is de nieuwe ceo ad interim van modegroep FNG. Wie is deze man, die het moederbedrijf van Miss Etam moet zien te redden?

Vier post-coronascenario’s voor retail
Nu de acute fase van de coronacrisis achter de rug is wordt het tijd vooruit te kijken naar de periode daarna. ABN Amro stelde daarvoor een lijvig rapport samen met vier mogelijke toekomstscenario’s. Wij zoomen in op de impact daarvan op de retailsector.

Hoe gaat het met Koopjedeal.nl?
Een jaar geleden ging Koopjedeal.nl failliet. Al snel werd de aanbiedingensite overgenomen door Dekbed Discounter. Ceo Niels Verwij vertelt hoe het nu gaat met Koopjedeal.

Zo wil Swappie ook Nederland veroveren
Swappie, de Finse aanbieder van refurbished iPhones, is sinds kort ook in Nederland actief. Wat zijn de plannen van het bedrijf? We belden naar Helsinki en spraken met ceo Sami Marttinen.

Willem Olsthoorn, de man die de modewereld kleur gaf
Hij gaf de modewereld letterlijk en figuurlijk kleur. Willem Olsthoorn, medeoprichter van het modemerk Oilily, is overleden. Hij werd 81 jaar.

Reacties 0


Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

RetailTrends


Altijd op de hoogte van de laatste trends in de retailsector.

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrieven van RetailTrends.

Je bent toegevoegd aan onze mailinglijst!