Wam Denim wil uitbreiden in Duitsland

Mannenmodemerk Wam Denim wil uitbreiden in Duitsland. Eind volgend jaar worden er waarschijnlijk vijf à zes winkels geopend, zegt ceo Samim Nasrollah in een interview met RetailTrends.

Sinds het begin van de coronacrisis heeft Wam Denim in Nederland acht winkels geopend, afgelopen zaterdag nog eentje in Zaandam. De komende tijd komen er zeker vier bij, in elk geval in Amsterdam The Style Outlets, Heerlen en Zwolle. De coronacrisis biedt volgens Nasrollah veel kansen. "Veel verhuurders zijn een stuk flexibeler geworden wat contracten betreft. Met korte looptijden en huurvrije periodes. Vanuit ondernemersperspectief is het handig om juist nu mooie deals te sluiten."

Wam Denim heeft nu ongeveer veertig winkels, waarvan eentje in Duitsland: in Keulen. Anders dan in Nederland zijn pandeigenaren in Duitsland volgens Nasrollah nog niet bereid water bij de wijn te doen, maar dat zal volgens hem in de loop van volgend jaar veranderen. "Verhuurders daar zullen dan ook wel bewust zijn van het feit dat de coronacrisis wel degelijk invloed heeft op het vastgoed. Nu denken ze nog dat het dezelfde waarde heeft."

Lees hier het complete interview met Wam Denim.

Reacties 0


Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

RetailTrends


Altijd op de hoogte van de laatste trends in de retailsector.

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrieven van RetailTrends.

Je bent toegevoegd aan onze mailinglijst!